info@shahidtravel.com.my
>> Laman Web Rasmi Shahid Travel & Tours
Tempoh: 6 HARI 4 MALAM
Tempat: BEIJING, CHINA
Harga: RM1,230

Harga Pakej Termasuk:

  • 4 malam penginapan (hotel 3*).
  • Makan minum (4 sarapan, 4 makan tengahari, 4 makan malam)
  • Pengangkutan sepanjang lawatan.
  • Lawatan yang dinyatakan beserta pemandu pelancong.
  • Urusan visa.

Nota:

  • Harga tidak termasuk tiket penerbangan pergi dan balik
  • Harga minimum untuk 16 dewasa
  • Caj tambahan dikenakan untuk musim perayaan & cuti umum/cuti sekolah

 

HARI 1 : KUALA LUMPUR – BEIJING
Berkumpul di Lapangan Terbang KLIA/KLIA2 3 jam sebelum berlepas untuk penerbangan ke Beijing. Penerbangan lewat petang dengan Air Asia X/ MAS. 

HARI 2 : BEIJING (S,MT,MM)
Dijangka tiba jam 1.15 pagi. Setibanya di Beijing, rombongan akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel. Check-in dan berehat. Selesai bersarapan, lawatan hari ini akan ke TIAN AN MEN SQUARE, FORBIDDEN CITY, ACROBATIC SHOW dan akhir sekali akan mengunjungi tempat lawatan wajib iaitu KEDAI TEH. Makan tengahari dan makan malam di restoran tempatan. 

HARI 3 : BEIJING (S,MT,MM)
Selesai bersarapan, anda akan dibawa ke GREAT WALL OF CHINA (TEMBOK BESAR), WANGFUJING & DONGHUAMEN STREET. Kemudian akan berhenti di STADIUM OLIMPIK untuk mengambil gambar kenangan. Tempat lawatan wajib pada hari ini ialah KEDAI KRISTAL & KEDAI BARANG KEMAS. Makan tengahari dan makan malam di restoran tempatan. 

HARI 4 : BEIJING (S,MT,MM)
Selesai bersarapan, anda akan dibawa ke SUMMER PALACE, NIUJIE MOSQUE, MUSLIM SUPER MARKET & THE PLACE—LED SCREEN. Tempat lawatan wajib pada hari ini ialah PUSAT URUTAN KAKI. Makan tengahari dan makan malam disediakan di restoran tempatan. 

HARI 5 : BEIJING – KUALA LUMPUR (S,MT,MM)
Selesai bersarapan, check-out hotel. Kemudian meneruskan lawatan ke SHI CHAHAI, NAN DOU YA MOSQUE & XIUSHUI MARKET. Tempat lawatan wajib pada hari ini ialah KEDAI BULUH & ARANG. Makan tengahari dan makan malam di restoran tempatan. Selesai makan malam anda akan dibawa ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang ke KLIA/KLIA2.

HARI 6 : KUALA LUMPUR
Penerbangan ke Kuala Lumpur dengan Air Asia X/ MAS pada awal pagi.

Harga : RM1,230 (DEWASA), RM1,025 (KANAK-KANAK)

***HARGA & ATURCARA TERTAKLUK KEPADA PERUBAHAN SEMASA***